Ένας Κρυμμένος Παράδεισος

Χτισμένα σε ένα μικρό κόλπο, τα Σύβοτα αποτελούν γνωστό προορισμό για τις ποικίλες παραλίες και τις διαδρομές σε κοντινά σημεία φυσικού και ιστορικού ενδιαφέροντος. Στα Σύβοτα θα βρείτε τις πιο εξωτικές, καταγάλανες παραλίες της Ελλάδας. Δεν ονομάστηκε άλλωστε τυχαία
  “Καραϊβική της Ελλάδας”.

Ανακαλύψτε την μοναδική ακτογραμμή των Συβότων

Τα Σύβοτα αποτελούν αναμφισβήτητα μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας, καθώς χαρακτηρίζονται από σπάνιας φυσικής ομορφιάς τοποθεσίες. Οι παραλίες με τα πεντακάθαρα νερά, άλλες με βότσαλο και άλλες με άμμο, περιτριγυρίζονται από καταπράσινους λoφίσκους. Σε κάποιες μπορεί κανείς να προσεγγίσει με αυτοκίνητο και σε κάποιες μόνο με σκάφος. Μερικές από αυτές είναι η Αγία Παρασκευή, η Μεγάλη και Μικρή Άμμος, η Μπέλα Βράκα, η Ζάβια και η Πισίνα. Όποια και να διαλέξετε, ένα είναι σίγουρο, ότι θα σας μαγέψει.

Ποταμός Αχέρoντας

Κάντε ένα διάλειμμα από την παραλία και εξερευνήστε τον ποταμό Αχέροντα και το μυθικό του πέρασμα. Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ο Αχέροντας ποταμός ήταν το πέρασμα των ψυχών στον Άδη, με τις πηγές του να αποτελούν την πύλη στον Κάτω κόσμο. Ο ποταμός Αχέροντας καθώς και οι εκβολές στov όρμο της Αμμουδιάς αποτελούν τοπία μοναδικού οικολογικού και φυσιολατρικού ενδιαφέροντος. Στην περιοχή μπορείτε να συμμετέχετε σε ένα πλήθος δραστηριοτήτων, όπως ιππασία, αναρρίχηση κ.α.

Βόλτα με σκάφος

Εξερευνήστε το μαγευτικό νησιωτικό σύμπλεγμα των Συβότων με τις δαντελωτές ακτές και τα καταγάλανα νερά, παίρνοντας μέρος σε μια ημερήσια κρουαζιέρα ή νοικιάζοντας το δικό σας μικρό σκάφος.